Titlu* - Teren intravilan 2344 mp in Salatrucu, Jud. Arges - RM756

Pret ofertat in cifre si exprimat in Euro


Campurile marcate cu * sunt obligatorii.

Accept ca prin completarea datelor mele personale pe acest site acestea sa intre in baza de date a Raiffeisen Bank si sunt de acord ca banca sa prelucreze datele mele personale conform prevederilor Legii nr. 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date.

Prin trimiterea acestei solicitari sunt de acord ca banca sa ma contacteze, direct sau prin partenerii sai contractuali, utilizand datele mele personale in acest scop, pentru
a-mi comunica informatiile solicitate de mine prin intermediul acestui formular, pentru
a-mi trimite materiale de prezentare si pentru realizarea de campanii de vanzari si de marketing, studii, analize, statistici si alte actiuni similare.

Mentionez ca imi sunt cunoscute drepturile pe care Legea nr. 677/2001 mi le confera, respectiv dreptul de informare si acces la date (in mod gratuit, pentru o solicitare pe an adresata Raiffeisen Bank SA in scris), dreptul de interventie asupra datelor cu caracter personal, dreptul de opozitie la colectarea si prelucrarea datelor personale, dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale, dreptul de a ma adresa justitiei, precum si modalitatile de exercitare ale acestora.

Cautare rapida

Newsletter

Vrei sa fii informat despre noile oferte din zona ta?
aboneaza-te