Esti nou pe vanzari.raiffeisen.ro? Creaza-ti un cont!
Este gratuit si usor.
 

Te inregistrezi la newslletterul vanzari.raiffeisen.ro:
  - pentru a fi mereu la curent cu cele mai noi informatii de pe piata imobiliara si financiara;
  - pentru a primi alerte prin e-mail cu cele mai noi anunturi.

Salvezi anunturile care te intereseaza pentru a le putea consulta in orice moment,

Recomanzi gratuit proprietatea prietenilor tai.

Intri in contact cu un consilier financiar Raiffeisen Bank pentru a discuta solutia optima de finantare.Parola trebuie sa contina litere mari, litere mici si cifre
In vederea gestionarii contului de utilizator creat pe site-ul vanzari.raiffeisen.ro, Raiffeisen Bank SA prelucreaza date cu caracter personal in temeiul incheierii si executarii contractului si in conformitate cu prevederile Regulamentului General privind Protectia Datelor nr. 679/2016, precum si in conformitate cu cerintele legislatiei subsecvente in materie.

 

De asemenea, in vederea gestionarii abonamentului la newsletter-ul vanzari.raiffeisen.ro, Raiffeisen Bank SA prelucreaza date cu caracter personal in temeiul consimtamantului exprimat de dumneavoastra in cadrul acestui formular, in masura in care sunteti interesat de newsletter-ul vanzari.raiffeisen.ro.  Prin bifarea acestei optiuni va exprimati acordul ca Raiffeisen Bank SA sa va contacteze, direct sau prin partenerii sai contractuali, utilizand datele personale pe care le-ati furnizat prin intermediul acestui formular, pentru a va comunica informatiile solicitate prin intermediul acestui formular, pentru a va trimite materiale de prezentare si pentru realizarea de studii, analize si statistici. Exprimarea unui astfel de acord este voluntara si aveti dreptul sa vi-l retrageti in orice moment, utilizand modalitatile de contact indicate mai jos.

 

Datele cu caracter personal care sunt prelucrate de catre Raiffeisen Bank SA apartin urmatoarelor categorii de persoane vizate: vizitatorii prezentei pagini care doresc sa isi creeze un cont de utilizator pe site-ul vanzari.raiffeisen.ro, indiferent daca au sau nu calitatea de client al Raiffeisen Bank SA (denumiti impreuna in mod generic, in cele ce urmeaza, „Persoane vizate”).

In vederea realizarii scopurilor de prelucrare mentionate mai sus, Raiffeisen Bank SA pastreaza datele cu caracter personal colectate de la Persoanele vizate atunci cand exista o necesitate de afaceri legitima pentru a proceda astfel (de exemplu, pentru a va furniza informatiile solicitate sau pentru a ne respecta obligatiile legale, fiscale sau contabile). Este posibil ca, in urma indeplinirii termenelor legale de arhivare, Raiffeisen Bank SA sa dispuna anonimizarea datelor, lipsindu-le astfel de caracterul personal si sa continue prelucrarea datelor anonime pentru scopuri statistice.

 

In prezent, in vederea indeplinirii scopurilor mai sus mentionate, este posibil ca Raiffeisen Bank SA sa transfere anumite categorii de date cu caracter personal:


  • • catre urmatoarele categorii de destinatari: dumneavoastra, in masura in care va exercitati dreptul de acces de care beneficiati conform legislatiei aplicabile in materie, reprezentantii Raiffeisen Bank SA, alte persoane fizice sau juridice care prelucreaza datele personale in numele sau impreuna cu Raiffeisen Bank SA, entitatile din Grupul Raiffeisen, partenerii contractuali ai Raiffeisen Bank SA si ai entitatilor din Grupul Raiffeisen, imputerniciti ai Raiffeisen Bank SA in ceea ce priveste prelucrarea datelor cu caracter personal, autoritatile publice locale/centrale, in masura in care este necesar;
  • •in afara Romaniei, in state din cadrul UE/SEE: Austria, Germania, Marea Britanie, Slovacia, Ungaria, cat si in afara UE/SEE, catre Statele Unite ale Americii.

 

Raiffeisen Bank SA respecta drepturile pe care legislatia aplicabila in domeniul protectiei datelor cu caracter personal le confera Persoanei vizate, respectiv dreptul la informare, dreptul de acces la date, dreptul la rectificare, dreptul la stergerea datelor („dreptul de a fi uitat”), dreptul la restrictionarea prelucrarii (incepand cu data de 25 mai 2018), dreptul la portabilitatea datelor (incepand cu data de 25 mai 2018), dreptul de opozitie la prelucrarea datelor, dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale automate, dreptul de a se adresa Autoritatii Nationale de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal sau instantelor competente, in masura in care considerati necesar.

Drepturile mai sus mentionate pot fi exercitate prin adresarea unei cereri scrise, datate si semnate, la adresele oricareia dintre unitatile Raiffeisen Bank SA (pentru lista completa a unitatilor, acceseaza pagina https://www.raiffeisen.ro/retea/) sau prin transmiterea unui e-mail catre Banca in acest sens, la urmatoarea adresa de e-mail: centrala@raiffeisen.ro.

Pentru mai multe informatii privind prelucrarea datelor cu caracter personal, acceseaza pagina https://www.raiffeisen.ro/despre-noi/politica-de-confidentialitate/.

De asemenea, aveti posibilitatea de a contacta si Responsabilul privind Protectia Datelor la nivelul Raiffeisen Bank SA, la urmatoarea adresa de e-mail: dpo@raiffeisen.ro.

Am citit si am inteles.
Accept ca prin completarea datelor mele personale pe acest site, acestea sa intre in baza de date a Raiffeisen Bank si sunt de acord ca Banca sa prelucreze datele mele personale conform prevederilor Legii nr. 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date.

Prin trimiterea acestei solicitari sunt de acord ca banca sa ma contacteze, direct sau prin partenerii sai contractuali, utilizand datele mele personale in acest scop, pentru a-mi comunica informatiile solicitate de mine prin intermediul acestui formular, pentru a-mi trimite materiale de prezentare si pentru realizarea de studii, analize, statistici si alte actiuni similare.

Mentionez ca imi sunt cunoscute drepturile pe care Legea nr. 677/2001 mi le confera, respectiv dreptul de informare si acces la date (in mod gratuit, pentru o solicitare pe an adresata Raiffeisen Bank SA in scris), dreptul de interventie asupra datelor cu caracter personal, dreptul de opozitie la colectarea si prelucrarea datelor personale, dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale, dreptul de a ma adresa justitiei, precum si modalitatile de exercitare ale acestora.

Cautare rapida

Newsletter

Vrei sa fii informat despre noile oferte din zona ta?
aboneaza-te